Szülőknek szóló információk: gyermekeik biztonságos játéka.

Rólunk:

Ezt a játékot egy nantes-i (Franciaország) székhelyű stúdióban készítették. A 2006-ban létrejött Beemoov 40 fős csapata nap mint nap az online játékok további fejlesztésén dolgozik: Ma-Bimbo, Amour Sucré (Csábításból jeles). Ha kíváncsi, további információkat találhat rólunk a honlapon: www.beemoov.com.

A játék lényege:

Csábításból jeles: a japán randizós játékok által inspirált randijáték: a játékosok az előre megszerkesztett forgatókönyvvariációk segítségével kialakíthatják a saját történetüket. Megismerkedhetnek a többi szereplővel, valamint felfedezhetik saját történetük alakulását.

Fórum: a játékosok közötti kommunikáció színhelye.

Annak érdekében, hogy a játékosok megoszthassák egymással élményeiket, fenntartunk egy, a játékaink szerint témákba rendezett fórumot. Az alapvető szabályok betartásáért, és gyermekeik nyugalmáért a csapatunk tagjai, valamint az általunk választott önkéntes moderátorok együttesen felelnek.

Tilos minden vitaindító, de különösen az alábbi témák közzététele:

 • Vallás;
 • Politika;
 • Háború;
 • Halál;
 • Nemiség;
 • Öngyilkosság;
 • Depresszió;
 • Drog;
 • stb.

Követünk minden beszélgetést, és közbelépünk az agresszív, rasszista, homofób, gyűlöletkeltő, öngyilkosságra indító üzenetek észlelése estén... Gondoskodunk a személyes adatokat (név, cím, telefonszám...) tartalmazó bejegyzések, valamint a kiskorú játékosat ábrázoló fotók eltávolításáról.

Tilos a külső oldalakra mutató hivatkozások közzététele. Fontosnak tartjuk, hogy játékosaink kellemes környezetben kommunikálhassanak egymással.

Mint a magyar nyelv védelmezői, ösztönözzük játékosainkat, hogy kerüljék a rövidítések és szleng kifejezések használatát, továbbá figyeljenek az érthető, világos fogalmazásra.

Reklám a honlapon: gondosan kiválasztott témák és partnerek.

Előfordulhat, hogy gyermeke böngészés közben találkozik néhány, az oldal tetején vagy alján megjelenő reklámszöveggel. E tartalmak kizárólag olyan partnerektől származnak, akiket ismerünk, és akikben tökéletesen megbízunk. Teljes felügyeletünk alatt tartjuk oldalaink tartalmát, és eltávolítjuk azon bejegyzéseket, amelyek az előbb felsorolt témákba sorolhatók. Elutasítjuk továbbá azokat a reklámokat, amelyek fogyásra, diétára vagy plasztikai műtétekre ösztönöznek. Előnyben részesítjük a hasonló, gyermekeknek és tizenéveseknek szóló játékok oldalaira való hivatkozásokat.

Személyes adatok védelme

A játék során bizonyos adatok automatikus módon jutnak a tudomásunkra. Megismerésük szükséges a játékosok igényeinek felismerése és játékaink fejlesztése érdekében. Ezek segítségével tudjuk továbbá elkerülni a gyermekek számára kifogásolható tartalmak megjelenítését.

A regisztráció során megadott e-mail címet semmilyen esetben nem használjuk kereskedelmi célokra, és nem adjuk át más cégeknek. Kizárólag a játékot, és az azzal kapcsolatos eseményeket érintő e-mailek küldésére használjuk őket.

Az információszabadságról szóló 1978 január 6-i 78-17-es számú törvény értelmében joga van az önt érintő adatok kezelésébe betekinteni (34-38. cikk), valamint kérheti az adatai helyesbítését (36. cikk), illetve törlését (26. cikk). A Beemoov bejelentette a francia nemzeti informatikai és szabadságjogi bizottságnak (CNIL) a személyes adatok automatikus kezelését, és ennek megfelelően különleges biztonsági intézkedéseket alkalmaz.

Banki rendszer

Minden játékunk ingyenes, játékosainkat semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli. A naponta biztosított, meghatározott mennyiségű akciópontoknak és virtuális játékpénznek köszönhetően gyermeke folyamatosan haladhat a játékban.

Emellett alkalmazunk egy kiegészítő fizetős rendszert (a Bank), amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy előnyökhöz jussanak, növeljék játékpénzük összegét, illetve akciópontjaik számát, és gyorsabban haladhassanak a játékban. A továbbhaladásra ennek a rendszernek az igénybevétele nélkül is van lehetőség.

Javasoljuk, hogy gyermekével közösen alakítsa ki a banki rendszer használatának szabályait, és akadályozza meg a pénzeszközeihez való engedély nélküli hozzáférést.

Többféle fizetési mód közül választhat:

 • Allopass:tökéletesen biztonságos, világszerte alkalmazott rendszer. A játékos felhív egy emelt díjas telefonszámot, majd az automatikus rendszeren keresztül megkapja a szükségest kódot. Ezt megadja az internetes honlapon, ahol azonnal jóváírjuk a játékpénzt vagy egyéb előnyt. Egy kód körülbelül 1,91 €-be kerül. Az Allopass rendszer teljesen biztonságos, és nem igényel semmiféle banki vagy egyéb személyes információt;
 • SMS+: Ezt a szolgáltatást ugyanaz a vállalat működteti, mint az Allopast redszert. Hasonló elvek alapján működik, mindenféle személyes adat megadása nélkül, emelt díjas SMS-sel;
 • Paypal: Az eBay által működtetett fizetési rendszer. Megkönnyíti az internetes fizetést azáltal, hogy nem kell minden alkalommal megadnia a PIN-kódját. A Paypal úgy viselkedik, mint egy közvetlen felület Ön és a kereskedő között;
 • Ticket Surf: kijelölt értékesítési pontokon megvásárolható kártyás fizetési rendszer. A kaparós kártyán található kód megadásával feltöltheti egyenlegét;
 • Bankkártya: a mikrofizetéssel nemzetközi szinten foglalkozó Hi-media által biztosított egyszerű, gyors és biztonságos fizetési rendszer;
 • Internet +: ezzel a fizetési móddal közvetlenül az internetes (Orange, SFR, Free, Bouygues Telecom, …) számláján fizetheti ki a vásárlás összegét. Csak e-mail címére és néhány kattintásra van szüksége. Magyarázza el gyermekének, hogy valós fizetésről van szó, vagy kérje internetszolgáltatójától az Internet Plus alkalmazás letiltását!

A biztonságos internethasználat elsajátításához állandó párbeszédre van szükség.

Beszéljen gyermekével, és alakítsák ki együtt a szabályokat! Olvasson utána a témának hasznos oldalakon, mint a http://internethotline.hu/dokumentum/34/biztinternethattertanulmany2.pdf: tanulmány a gyermekek internetezési szokásairól és a jellemző statisztikai adatokról.

Az oldal segítséget nyújt a szülőknek, milyen kérdéseket érdemes feltenniük gyermekeik internetezési szokásaival kapcsolatban.

 • A http://www.biztonsagosinternet.hu oldalon hasznos információkat tartalmazó cikkeket olvashat, valamint bejelentheti azon weboldalakat, melyeket sértőnek, károsnak tart, és amelyek a kis-és fiatalkorúak szellemi fejlődésére veszélyt jelenthetnek.
 • Az oldal üzemeltetőinek célja az Európai Unió Biztonságosabb Internet Akció tervének a hazai internetes környezetben való megvalósítása,
 • valamint az internet által nyújtott szabadsággal visszaélőkkel szembeni erőteljes fellépés a magyar társadalom és gyermekek védelme érdekében.